ΙΣΤΟΡΙΚΟ

1988: Η ανάγκη για δημιουργία και το έντονο επιχειρηματικό πνεύμα του Αθανάσιου Λαγάκη, τον οδηγούν στη δημιουργία μιας μικρής βιοτεχνίας στην περιοχή του Ρέντη, με αντικείμενο την επεξεργασία, συσκευασία και εμπορία κατεψυγμένων αλιευμάτων. Με έμφαση στην ποιότητα, τόσο των προϊόντων όσο και των υπηρεσιών που προσέφερε εκείνη η μικρή τότε βιοτεχνία, πολύ γρήγορα αυτή η προσπάθεια είχε την αναγνώριση που της άξιζε από τον τελικό καταναλωτή.

1989: Χωρίς καμία υποχώρηση στον αρχικό στόχο της δημιουργίας ενός άριστου επιχειρηματικού και εμπορικού αποτελέσματος, η εταιρία προχώρησε στην πρώτη της επέκταση. Μία επέκταση που έδωσε πνοή στα επόμενα μεγαλεπήβολα επιχειρηματικά σχέδιά της.

1994: Ο σεβασμός προς τον τελικό καταναλωτή, μέσα από τη διάθεση υψηλής ποιότητας κατεψυγμένων προϊόντων, οδήγησε την εταιρεία μέσα σε μόλις 6 χρόνια από την έναρξη των εργασιών της, στη χρονιά σταθμό για τη μετέπειτα πορεία και εξέλιξή της. Εκείνη τη χρονιά, η εταιρία μετέφερε την έδρα της σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Παύλου Μελά. Κατασκευάστηκαν σύγχρονοι ψυκτικοί θάλαμοι, αποθήκες αλλά και εσωτερικό σημείο πώλησης, προσφέροντας καλύτερο έλεγχο ποιότητας καθώς έδινε στους πελάτες το προνόμιο της αγοράς των προϊόντων, απευθείας από τον ίδιο το χώρο διάθεσής τους. Η καρδιά της εταιρείας χτυπάει πλέον στα γραφεία της, στην οδό Παύλου Μελά, όπου με διορατικότητα, αποφασίζονται και σχεδιάζονται τα επόμενα δυναμικά βήματα.

1996: Η εταιρεία προχωρά σε νέα επέκταση με ταυτόχρονη ανακαίνιση των υποδομών που ήδη διέθετε, έχοντας ως αποκλειστικό σκοπό, την εναρμόνιση με τους πλέον σύγχρονους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η προσπάθεια αυτή και πάλι επιδέχεται της αποδοχής, όχι μόνο των καταναλωτών αλλά και των αρμόδιων υπηρεσιών από τις οποίες διακρίνεται ως μία από τις καλύτερες και πιο άρτιες βιοτεχνίες σε μηχανολογικό εξοπλισμό.

Σήμερα: Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της μέχρι και σήμερα, η εταιρεία ΛΑΓΑΚΗΣ Κ. και ΣΙΑ ΟΕ, διατηρεί τις βασικές της αρχές της ποιότητας, του επαγγελματισμού και τους σεβασμού προς τον πελάτη, σταθερές και αναλλοίωτες στο πέρασμα του χρόνου. Γιατί αγαπάμε τη θάλασσα και τους πολύτιμους διατροφικούς θησαυρούς που προσφέρει. Αυτούς τους θησαυρούς, έχουμε υποχρέωση να τους διαφυλάξουμε και να τους μεταφέρουμε με το σωστό τρόπο στο τραπέζι κάθε οικογένειας, είτε μέσω της λιανικής πώλησης, είτε μέσω της χονδρικής. Γιατί εμείς, οι άνθρωποι της εταιρείας ΛΑΓΑΚΗΣ Κ. και ΣΙΑ ΟΕ., το μόνο που “παίρνουμε ζεστά”, είναι η δουλειά μας!