https://lagakisfrozen.gr/wp-content/themes/osmosis/images/empty/thumbnail.jpg
150
150
Lagakis Frozen
Lagakis Frozen
https://secure.gravatar.com/avatar/a36248799a4340343c45e928e1603871?s=96&d=mm&r=g
Σκορδαλιά και ψάρι! Από τους νοστιμότερους γευστικούς συνδυασμούς της Ελληνικής Κουζίνας. Πόσο μάλλον, όταν η σκορδαλιά είναι Μακεδονική και την τρώτε μαζί με τις μπουκίτσες γλαύκου του Αναστάση, από την Φρέσκια Παρέα.
Η απόλαυση είναι εγγυημένη! Πάντα με τα φρεσκοκατεψυγμένα προϊόντα της Εταιρείας Λαγάκης.
Συστατικά:
1 συσκευασία γλαύκος φέτα «ΛΑΓΑΚΗΣ»
1 ποτήρι του νερού μπύρα
1½ φλ αλεύρι για ολές τις χρήσεις
1 κγ μπέικιν πάουντερ
1 κγ ζάχαρη
1 αλάτι
2 αβγά
3 φέτες ψωμί (όχι ημέρας)
3 σκελίδες σκόρδο
5 καρύδια
3 κσ ξίδι
1 φλ λάδι
αλάτι – πιπέρι – ελαιόλαδο
λάδι για τηγάνισμα