Σκορδαλιά και ψάρι! Από τους νοστιμότερους γευστικούς συνδυασμούς της Ελληνικής Κουζίνας. Πόσο μάλλον, όταν η σκορδαλιά είναι Μακεδονική και…

Share

Εντυπωσιακή εμφάνιση και εξαιρετική γεύση το πιάτο που μας ετοιμάζει ο Βαγγέλης από την Φρέσκια Παρέα. Χρησιμοποιεί μαύρο λιγκουίνι (το χρώμ…

Share

Τρία πιάτα χαρακτηρίζουν την Κερκυραϊκή παραδοσιακή κουζίνα. Η παστιτσάδα, το μπουρδέτο και φυσικά το σοφρίτο, το οποίο μαγειρεύεται συνήθως…

Share

Φανταστική, δροσερή και φυσικά νοστιμότατη πράσινη σαλάτα, μαζί με το καταπληκτικό καλαμάρι που μόνο η εταιρεία φρεσκοκατεψυγμένων προϊόντων…

Share

Μία πανεύκολη συνταγή, σχετικά γρήγορη, εννοείται εντυπωσιακή και φυσικά πεντανόστιμη! Ο Αναστάσης από την Φρέσκια Παρέα χρησιμοποιεί τα μύδ…

Share

Ξέρετε να φτιάχνετε σωστό ριζότο; Αν όχι μην ανησυχείτε, ο Αναστάσης της Φρέσκιας Παρέας είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Αν πάλι ξέρετε να φτ…

Share

Τι γίνεται όταν ο Αναστάσης από την Φρέσκια Παρέα αποφασίζει να συνδυάσει δύο από τα πιο γνωστά ορεκτικά της Ελληνικής Κουζίνας; Όταν βάζει …

Share

Λάτρης του καλού φαγητού χωρίς να εκτιμάει το κοκκινόψαρο, δεν υπάρχει! Αγαπημένο ψάρι που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές μέσα σε πεντανόσ…

Share

Τα μύδια εκτός από εκλεκτό και νόστιμο θαλασσινό, είναι πλούσια σε βιταμίνες και πολύ θρεπτικά για τον ανθρώπινο οργανισμό. Ο Βαγγέλης από τ…

Share