Image module

ΠΕΡΚΑ ΦΙΛΕΤΟ

Εδώ που τα λέμε, και Perca Fluviatilis ή Lates Niloticus ή Serranus Scriba ή όπως και να με φωνάξετε, εγώ θα γυρίσω το κεφάλι μου. Αν και προσωπικά θεωρώ πως το πλέον ενδιαφέρον στοιχείο επάνω μου, είναι το μυαλό μου, όλοι οι θαυμαστές μου με λατρεύουν για την πλούσια σάρκα μου η οποία μάλιστα φημίζεται για τα χαμηλά της λιπαρά. Έχοντας αποδεχθεί το γεγονός πως στην κυριολεξία όλοι με θέλουν για το σώμα μου, φροντίζω να ικανοποιώ κάθε τους επιθυμία, αφού πραγματικά μπορούν να με απολαύσουν με χίλιους δύο τρόπους. Το φιλέτο μου είναι απολαυστικό στο φούρνο, στη σχάρα αλλά και στο τηγάνι. Η μουστάρδα και το λεμόνι είναι φίλοι μου και συνήθως κάνουμε στενή παρέα κάθε φορά που βρισκόμαστε στο ίδιο πιάτο, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές σε εκείνους που μας απολαμβάνουν!

Σειρά: Φρέσκια Παρέα  //  Δείτε όλη τη σειρά πατώντας εδώ

Image module

ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΡΘΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

  • Να μην επανακαταψύχεται μετά την απόψυξή του.
  • Η σωστή απόψυξη γίνεται εντός του ψυγείου για λίγες ώρες.
  • Δε συνιστάται να αποψύχεται εντός νερού ή κάτω από ζεστό νερό, καθώς δημιουργούνται απώλειες στην ποιότητα & τα θρεπτικά στοιχεία.
  • Σε περίπτωση ανάγκης ταχείας απόψυξης, αυτή να γίνεται κάτω από κρύο τρεχούμενο νερό.
  • Ενδέχεται να περιέχει ίχνη από Ψάρια, Μαλάκια, Μαλακόστρακα.
  • Το προϊόν καταναλώνεται μαγειρεμένο.
  • Προϊόν Βαθείας Κατάψυξης.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

  • Στο ψυγείο για 24 ώρες.
  • Στους -12°C για 1 μήνα.
  • Στους -18°C μέχρι την ημερομηνία λήξης.
Image module

.,.m;.,m;m