Image module

ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ

Είναι η μόνη φορά που η ύπαρξη “τρίχας” στο πιάτο μας, είναι ηθελημένη! Το μυστακοφόρο μπαρμπούνι αποτελεί μία γευστική επιλογή που κανείς δεν μπορεί να της αντισταθεί. Τα μπαρμπούνια αποτελούν ένα περιζήτητο αλίευμα καθώς η τρυφερή και γευστικότατη σάρκα τους ενδείκνυται για γευστικές δημιουργίες στο τηγάνι, το φούρνο αλλά και τη σχάρα. Το μπαρμπούνι λατρεύει πολύ το λεμόνι αλλά και τις σάλτσες με μυρωδικά, χαρίζοντάς μας, εκτός από απλές καθημερινές γευστικές επιλογές και τη δυνατότητα να πειραματιστούμε με ασφάλεια, προχωρώντας σε πιο σύνθετες γαστρονομικές δημιουργίες υψηλού επιπέδου. Η πραγματικά μοναδική γεύση του συγκεκριμένου ψαριού αποτελεί εγγύηση επιτυχίας!

Σειρά: Ο Σεφ Προτείνει  //  Δείτε όλη τη σειρά πατώντας εδώ

Image module

ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΡΘΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

  • Να μην επανακαταψύχεται μετά την απόψυξή του.
  • Η σωστή απόψυξη γίνεται εντός του ψυγείου για λίγες ώρες.
  • Δε συνιστάται να αποψύχεται εντός νερού ή κάτω από ζεστό νερό, καθώς δημιουργούνται απώλειες στην ποιότητα & τα θρεπτικά στοιχεία.
  • Σε περίπτωση ανάγκης ταχείας απόψυξης, αυτή να γίνεται κάτω από κρύο τρεχούμενο νερό.
  • Ενδέχεται να περιέχει ίχνη από Ψάρια, Μαλάκια, Μαλακόστρακα.
  • Το προϊόν καταναλώνεται μαγειρεμένο.
  • Προϊόν Βαθείας Κατάψυξης.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

  • Στο ψυγείο για 24 ώρες.
  • Στους -12°C για 1 μήνα.
  • Στους -18°C μέχρι την ημερομηνία λήξης.

.,.m;.,m;m