Image module

ΚΟΚΚΙΝΟΨΑΡΟ

Μπορείτε να με αποκαλείτε και Sebastes Marinus Mantella, αλλά για τους φίλους και πιστέψτε με έχω πολλούς, μπορείτε να με φωνάζετε απλά Κοκκινόψαρο. Προσωπικά το τρώω το φαγάκι μου και γι’ αυτό το λόγο έχω πλούσια σάρκα με πολύ ψαχνό. Λατρεύω ιδιαίτερα τις βουτιές μέσα στη ζεστή σούπα ή τις ξάπλες στο ταψί του φούρνου, συντροφιά με χορταρικά. Μου αρέσει επίσης και η γευστική σάουνα στον ατμό, παρέα με λαχανικά. Οι άνθρωποι λένε πως είμαι ένα ψάρι πλούσιο σε θρεπτικές ουσίες και φτωχό σε λιπαρά. Αν με διαχειριστείτε με φαντασία, τότε μπορώ να σας χαρίσω και πιάτα υψηλής γαστρονομίας!

Σειρά: Φρέσκια Παρέα  //  Δείτε όλη τη σειρά πατώντας εδώ

Image module

ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΡΘΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

  • Να μην επανακαταψύχεται μετά την απόψυξή του.
  • Η σωστή απόψυξη γίνεται εντός του ψυγείου για λίγες ώρες.
  • Δε συνιστάται να αποψύχεται εντός νερού ή κάτω από ζεστό νερό, καθώς δημιουργούνται απώλειες στην ποιότητα & τα θρεπτικά στοιχεία.
  • Σε περίπτωση ανάγκης ταχείας απόψυξης, αυτή να γίνεται κάτω από κρύο τρεχούμενο νερό.
  • Ενδέχεται να περιέχει ίχνη από Ψάρια, Μαλάκια, Μαλακόστρακα.
  • Το προϊόν καταναλώνεται μαγειρεμένο.
  • Προϊόν Βαθείας Κατάψυξης.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

  • Στο ψυγείο για 24 ώρες.
  • Στους -12°C για 1 μήνα.
  • Στους -18°C μέχρι την ημερομηνία λήξης.
Image module

.,.m;.,m;m