Image module

ΓΛΑΥΚΟΣ

Για τους επιστήμονες της θάλασσας είμαι ο Galeorhinus Galeus. Για τους επιστήμονες του μεζέ και του καλού φαγητού, το όνομά μου είναι Γαλέος. Η σάρκα μου είναι γεμάτη και σφιχτή, μάλλον επειδή είμαι ένα καλογυμνασμένο ψάρι ή όπως συνηθίζεται να λέτε εσείς οι άνθρωποι, είμαι “φέτες”. Γι’ αυτό μάλλον συνήθως μαγειρεύομαι σε φέτες, χαρίζοντας ένα πλούσιο γευστικό αποτέλεσμα που λατρεύει κάθε ουρανίσκος. Το λεμόνι δείχνει να μου έχει ιδιαίτερη συμπάθεια, είτε μαγειρεύομαι στο τηγάνι, είτε στην κατσαρόλα, είτε στη σχάρα, αναδεικνύοντας τη νοστιμιά του κρέατός μου. Γενικότερα δε μου αρέσει να περιαυτολογώ, αλλά πρέπει να αναφέρω πως έχω πραγματικά ελάχιστα λιπαρά, ενώ παράλληλα προσφέρω τις γευστικότερες πρωτεΐνες της ζωής σας!

Σειρά: Φρέσκια Παρέα  //  Δείτε όλη τη σειρά πατώντας εδώ

Image module

ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΡΘΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

  • Να μην επανακαταψύχεται μετά την απόψυξή του.
  • Η σωστή απόψυξη γίνεται εντός του ψυγείου για λίγες ώρες.
  • Δε συνιστάται να αποψύχεται εντός νερού ή κάτω από ζεστό νερό, καθώς δημιουργούνται απώλειες στην ποιότητα & τα θρεπτικά στοιχεία.
  • Σε περίπτωση ανάγκης ταχείας απόψυξης, αυτή να γίνεται κάτω από κρύο τρεχούμενο νερό.
  • Ενδέχεται να περιέχει ίχνη από Ψάρια, Μαλάκια, Μαλακόστρακα.
  • Το προϊόν καταναλώνεται μαγειρεμένο.
  • Προϊόν Βαθείας Κατάψυξης.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

  • Στο ψυγείο για 24 ώρες.
  • Στους -12°C για 1 μήνα.
  • Στους -18°C μέχρι την ημερομηνία λήξης.
Image module

.,.m;.,m;m