Image module

ΓΑΡΙΔΑ

Με φωνάζουνε Γαρίδα ή Γάμπαρι, αλλά έχω πολλές επίσημες ονομασίες (Pleoticus Muelleri, Parapenaeus longirostris, Metapenaeus monocerus και άλλες πολλές), βλέπετε είμαστε μεγάλο σόι…!
Όσο δύσκολο είναι να προφέρετε την επίσημη ονομασία μου, τόσο εύκολο και απολαυστικό έδεσμα είμαι, στο μαγείρεμα. Μεταξύ μας, αποτελώ την απόδειξη πως είμαι μια θηλυκή αμαρτία γεύσης η οποία εκτός από σώμα, κερδίζει τους πάντες και με το μυαλό της. Αυτό το λέω γιατί όλοι τρελαίνονται όχι μόνο για την υπέροχη σάρκα του κορμιού μου αλλά και για το κεφάλι μου το οποίο οι γευσιγνώστες, λατρεύουν να ρουφούν! Αγαπώ τα κάρβουνα, την κατσαρόλα, το τηγάνι και στην πραγματικότητα αποτελώ διατροφικό μπαλαντέρ για γρήγορες και γευστικές δημιουργίες.

Σειρά: Φρέσκια Παρέα  //  Δείτε όλη τη σειρά πατώντας εδώ

Image module

ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΡΘΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

  • Να μην επανακαταψύχεται μετά την απόψυξή του.
  • Η σωστή απόψυξη γίνεται εντός του ψυγείου για λίγες ώρες.
  • Δε συνιστάται να αποψύχεται εντός νερού ή κάτω από ζεστό νερό, καθώς δημιουργούνται απώλειες στην ποιότητα & τα θρεπτικά στοιχεία.
  • Σε περίπτωση ανάγκης ταχείας απόψυξης, αυτή να γίνεται κάτω από κρύο τρεχούμενο νερό.
  • Ενδέχεται να περιέχει ίχνη από Ψάρια, Μαλάκια, Μαλακόστρακα.
  • Το προϊόν καταναλώνεται μαγειρεμένο.
  • Προϊόν Βαθείας Κατάψυξης.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

  • Στο ψυγείο για 24 ώρες.
  • Στους -12°C για 1 μήνα.
  • Στους -18°C μέχρι την ημερομηνία λήξης.
Image module

.,.m;.,m;m

×