Image module
There is nothing to show here!
Slider with alias slider-2 not found.

ΧΤΑΠΟΔΙ ΠΛΟΚΑΜΙ

Έχει απλώσει τα πλοκάμια του σε κάθε ελληνικό τραπέζι, προσφέροντας ολοκληρωμένες μαγειρικές εμπειρίες. Τόσο σαν μεζές στα κάρβουνα ή με λαδόξυδο, όσο και σαν κύριο υλικό συνταγών με ζυμαρικά και λαχανικά, το χταπόδι αποτελεί μία αγαπημένη επιλογή για μικρούς και μεγάλους. Η κατάλληλη προεργασία των πλοκαμιών τα καθιστά εύγευστα, μαλακά και έτοιμα να υποδεχτούν τις μαγειρικές σας παρεμβάσεις, χαρίζοντάς σας ένα μοναδικό γαστρονομικό αποτέλεσμα!

Σειρά: Φρέσκια Παρέα  //  Δείτε όλη τη σειρά πατώντας εδώ

Image module

ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΡΘΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

  • Να μην επανακαταψύχεται μετά την απόψυξή του.
  • Η σωστή απόψυξη γίνεται εντός του ψυγείου για λίγες ώρες.
  • Δε συνιστάται να αποψύχεται εντός νερού ή κάτω από ζεστό νερό, καθώς δημιουργούνται απώλειες στην ποιότητα & τα θρεπτικά στοιχεία.
  • Σε περίπτωση ανάγκης ταχείας απόψυξης, αυτή να γίνεται κάτω από κρύο τρεχούμενο νερό.
  • Ενδέχεται να περιέχει ίχνη από Ψάρια, Μαλάκια, Μαλακόστρακα.
  • Το προϊόν καταναλώνεται μαγειρεμένο.
  • Προϊόν Βαθείας Κατάψυξης.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

  • Στο ψυγείο για 24 ώρες.
  • Στους -12°C για 1 μήνα.
  • Στους -18°C μέχρι την ημερομηνία λήξης.
Image module

.,.m;.,m;m