Image module

ΑΣΤΑΚΟΣ

Όσο σκληρό είναι το κέλυφός του άλλα τόσο μαλακή και αέρινη είναι η ολόλευκη σάρκα του! Εντυπωσιακός τόσο για την εμφάνισή του όσο και για τα γευστικά του χαρακτηριστικά, το περίφημο αυτό θαλασσινό έδεσμα δίνει αφορμές για να ξεδιπλώσετε όλο το μαγειρικό σας ταλέντο, μέσα από τις πιο απλές αλλά και πιο σύνθετες δημιουργικές σας, συλλήψεις. Απολαύστε τον, βραστό με λάδι και λεμόνι ή ετοιμάστε την πιο γευστική αστακομακαρονάδα που φάγατε ποτέ!

Image module

ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΡΘΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

  • Να μην επανακαταψύχεται μετά την απόψυξή του.
  • Η σωστή απόψυξη γίνεται εντός του ψυγείου για λίγες ώρες.
  • Δε συνιστάται να αποψύχεται εντός νερού ή κάτω από ζεστό νερό, καθώς δημιουργούνται απώλειες στην ποιότητα & τα θρεπτικά στοιχεία.
  • Σε περίπτωση ανάγκης ταχείας απόψυξης, αυτή να γίνεται κάτω από κρύο τρεχούμενο νερό.
  • Ενδέχεται να περιέχει ίχνη από Ψάρια, Μαλάκια, Μαλακόστρακα.
  • Το προϊόν καταναλώνεται μαγειρεμένο.
  • Προϊόν Βαθείας Κατάψυξης.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

  • Στο ψυγείο για 24 ώρες.
  • Στους -12°C για 1 μήνα.
  • Στους -18°C μέχρι την ημερομηνία λήξης.

.,.m;.,m;m