Σουπιά Σοφρίτο

Τρία πιάτα χαρακτηρίζουν την Κερκυραϊκή παραδοσιακή κουζίνα. Η παστιτσάδα, το μπουρδέτο και φυσικά το σοφρίτο, το οποίο μαγειρεύεται συνήθως με μοσχάρι. Γνωστό για την εξαιρετική του γεύση και την ευκολία μαγειρέματός του, είναι ένα φαγητό που αγαπάνε μικροί και μεγάλοι. Η Κατερίνα από την Φρέσκια Παρέα αντί για μοσχάρι, εκτελεί ακριβώς την ίδια συνταγή και βάζει τη σουπιά των φρεσκοκατεψυγμένων προϊόντων της εταιρείας Λαγάκης. Εμείς δεν θα σας πούμε πολλα, το πιάτο μιλάει από μόνο του!

Συστατικά:

  • 1 συσκευασία σουπιά «ΛΑΓΑΚΗΣ»
  • 3-4 σκελίδες σκόρδο χοντροκομμένες
  • 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
  • 3/4 κούπας ελαιόλαδο
  • 1/3 κούπας κρασί
  • 1 κύβο λαχανικών
  • 1 φλ. αλεύρι
  • αλάτι – πιπέρι
panoslag

Related posts

.,.m;.,m;m