Ξέρετε να φτιάχνετε σωστό ριζότο; Αν όχι μην ανησυχείτε, ο Αναστάσης της Φρέσκιας Παρέας είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Αν πάλι ξέρετε να φτιάχνετε ριζότο, δεν έχετε παρά να προμηθευτείτε τις καραβίδες των φρεσκοκατεψυγμένων προϊόντων Λαγάκης και να φτιάξετε τη συνταγή αυτή. Εγγυημένη η απόλαυσή σας!
Συστατικά:
- 1 συσκευασία καραβίδα «ΛΑΓΑΚΗΣ»
- 1 συσκευασία ρύζι Arborio
- 2 κούπες τσαγιού ζωικό βούτυρο
- 2 κρεμμύδια ξερά
- 1½ κούπα τσαγιού ζωμό ψαριού
- 2 λάιμ
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1½ κούπα τσαγιού λευκό κρασί
- 2 κούπες τσαγιού παρμεζάνα
- ½ κούπα τσαγιού κομμένο σχοινόπρασο
- αλάτι – πιπέρι – ελαιόλαδο