Image module

ΜΥΔΙ (ΜΙΣΟ ΚΕΛΥΦΟΣ)

Όχι. Δε γεννήθηκα κάμπριο, αλλά οι άνθρωποι της εταιρεία ΛΑΓΑΚΗΣ Κ. και ΣΙΑ ΟΕ αποφάσισαν πως για κάποια συγκεκριμένα γευστικά πιάτα, αυτή η μορφή μου, είναι και η καλύτερη. Τι εννοώ; Αναφέρομαι σε συνταγές όπου είναι επιβεβλημένη η συμμετοχή των χεριών. Π.χ. Στα σαγανάκια όπου οι λάτρεις των θαλασσινών με βαπτίζουν στο λεμονάτο ζουμί ή στην κόκκινη σάλτσα. Επίσης, ιδιαίτερη αδυναμία μου έχουν και όσοι λατρεύουν το ψήσιμο στα κάρβουνα. Εκεί οι καλύτεροι φίλοι μου γίνονται το λεμόνι και οι “ρουφηχτοί” ήχοι της απόλαυσης. Κάτι αντίστοιχο βεβαίως συμβαίνει και με όσους αποφασίζουν να με δοκιμάσουν αχνιστό στην κουζίνα!

Σειρά: Φρέσκια Παρέα  //  Δείτε όλη τη σειρά πατώντας εδώ

Image module

ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΡΘΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

  • Να μην επανακαταψύχεται μετά την απόψυξή του.
  • Η σωστή απόψυξη γίνεται εντός του ψυγείου για λίγες ώρες.
  • Δε συνιστάται να αποψύχεται εντός νερού ή κάτω από ζεστό νερό, καθώς δημιουργούνται απώλειες στην ποιότητα & τα θρεπτικά στοιχεία.
  • Σε περίπτωση ανάγκης ταχείας απόψυξης, αυτή να γίνεται κάτω από κρύο τρεχούμενο νερό.
  • Ενδέχεται να περιέχει ίχνη από Ψάρια, Μαλάκια, Μαλακόστρακα.
  • Το προϊόν καταναλώνεται μαγειρεμένο.
  • Προϊόν Βαθείας Κατάψυξης.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

  • Στο ψυγείο για 24 ώρες.
  • Στους -12°C για 1 μήνα.
  • Στους -18°C μέχρι την ημερομηνία λήξης.
Image module

.,.m;.,m;m