Image module

ΚΑΡΑΒΙΔΑ

Ποτέ μου δε θα καταλάβω το λόγο για τον οποίο οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τη φράση «έγινε το μάτι μου, γαρίδα», όταν βλέπουν κάτι λαχταριστό και ποθητό. Κανονικά θα έπρεπε να λένε «έγινε το μάτι μου, Nephrops norvegicus» ή πιο απλά, καραβίδα! Έχω πραγματικά πλούσια γεύση όταν με απολαμβάνετε σκέτη αλλά και όταν συνοδεύω με μοναδικό τρόπο, γαστρονομικές προτάσεις με ρύζι ή μακαρόνια. Η μαλακή μου σάρκα έχει το μοναδικό χάρισμα να διαποτίζει με άρωμα θάλασσας, όλα τα συνοδευτικά των πιάτων που πρωταγωνιστώ! Για πολλούς, είμαι ισάξια του αστακού και όχι άδικα μιας και χαρακτηρίζομαι ως βασίλισσα των θαλασσινών.

Σειρά: Φρέσκια Παρέα  //  Δείτε όλη τη σειρά πατώντας εδώ

Image module

ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΡΘΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

  • Να μην επανακαταψύχεται μετά την απόψυξή του.
  • Η σωστή απόψυξη γίνεται εντός του ψυγείου για λίγες ώρες.
  • Δε συνιστάται να αποψύχεται εντός νερού ή κάτω από ζεστό νερό, καθώς δημιουργούνται απώλειες στην ποιότητα & τα θρεπτικά στοιχεία.
  • Σε περίπτωση ανάγκης ταχείας απόψυξης, αυτή να γίνεται κάτω από κρύο τρεχούμενο νερό.
  • Ενδέχεται να περιέχει ίχνη από Ψάρια, Μαλάκια, Μαλακόστρακα.
  • Το προϊόν καταναλώνεται μαγειρεμένο.
  • Προϊόν Βαθείας Κατάψυξης.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

  • Στο ψυγείο για 24 ώρες.
  • Στους -12°C για 1 μήνα.
  • Στους -18°C μέχρι την ημερομηνία λήξης.
Image module

.,.m;.,m;m