Image module

ΘΡΑΨΑΛΟ

Συγγενής του καλαμαριού με υπέροχη γεύση που με την παρουσία του σε κάθε τραπέζι καταφέρνει να τραβάει τα “φώτα της δημοσιότητας” αλλά και τα πιρούνια! Απολαυστικό στο τηγάνι, στο φούρνο, στην κατσαρόλα αλλά και στα κάρβουνα, με την πλούσια σε αίσθηση σάρκα του, καταφέρνει να μεταφέρει, ίσως με τον πλέον επιτυχημένο τρόπο, την εμπειρία ενός γεύματος δίπλα στο κύμα. Επίσης αποτελεί μία πολύ υγιεινή τροφή καθώς είναι πλούσιο σε βιταμίνες Β2, Β3, Β12 αλλά και ιδανική επιλογή για μία διατροφή χαμηλή σε θερμίδες.

Σειρά: Φρέσκια Παρέα  //  Δείτε όλη τη σειρά πατώντας εδώ

Image module

ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΡΘΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

  • Να μην επανακαταψύχεται μετά την απόψυξή του.
  • Η σωστή απόψυξη γίνεται εντός του ψυγείου για λίγες ώρες.
  • Δε συνιστάται να αποψύχεται εντός νερού ή κάτω από ζεστό νερό, καθώς δημιουργούνται απώλειες στην ποιότητα & τα θρεπτικά στοιχεία.
  • Σε περίπτωση ανάγκης ταχείας απόψυξης, αυτή να γίνεται κάτω από κρύο τρεχούμενο νερό.
  • Ενδέχεται να περιέχει ίχνη από Ψάρια, Μαλάκια, Μαλακόστρακα.
  • Το προϊόν καταναλώνεται μαγειρεμένο.
  • Προϊόν Βαθείας Κατάψυξης.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

  • Στο ψυγείο για 24 ώρες.
  • Στους -12°C για 1 μήνα.
  • Στους -18°C μέχρι την ημερομηνία λήξης.

.,.m;.,m;m