Πολύ νόστιμο και βολικό ψάρι η τσιπούρα. Μπορείς να την κάνεις τηγανητή, στο φούρνο, πλακί, στη σχάρα, μιλφέιγ.. Μιλφέιγ; Ναι, με τη συνταγή του Αναστάση της φρέσκιας παρέας μπορείτε να μαγειρέψετε την τσιπούρα σας ακόμα και με σφολιάτα! Φυσικά χρησιμοποιεί τα φρεσκοκατεψυγμένα προϊόντα Λαγάκης.
Συστατικά:
- 1 συσκευασία τσιπούρα φιλέτο «ΛΑΓΑΚΗΣ»
- 1 συσκευασία σφολιάτα
- 2 κόκκινες πιπεριές
- 2 κίτρινες πιπεριές
- 1 πράσινη πιπεριά
- 2 κολοκύθια
- 1 μελιτζάνα
- ½ σκελίδα σκόρδο
- 3 κ.σ. βούτυρο (θερμοκρασία δωματίου)
- Φρέσκο δεντρολίβανο
- αλάτι – πιπέρι – ελαιόλαδο