Σκορδαλιά και ψάρι! Από τους νοστιμότερους γευστικούς συνδυασμούς της Ελληνικής Κουζίνας. Πόσο μάλλον, όταν η σκορδαλιά είναι Μακεδονική και την τρώτε μαζί με τις μπουκίτσες γλαύκου του Αναστάση, από την Φρέσκια Παρέα. Η απόλαυση είναι εγγυημένη! Πάντα με τα φρεσκοκατεψυγμένα προϊόντα της Εταιρείας Λαγάκης.
Συστατικά:
- 1 συσκευασία γλαύκος φέτα «ΛΑΓΑΚΗΣ»
- 1 ποτήρι του νερού μπύρα
- 1½ φλ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κγ μπέικιν πάουντερ
- 1 κγ ζάχαρη
- 1 αλάτι
- 2 αβγά
- 3 φέτες ψωμί (όχι ημέρας)
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 5 καρύδια
- 3 κσ ξύδι
- 1 φλ λάδι
- αλάτι – πιπέρι – ελαιόλαδο
- λάδι για τηγάνισμα