Φιλέτο Κοκκινόψαρου με αρωματικό κουσκούς

Λάτρης του καλού φαγητού χωρίς να εκτιμάει το κοκκινόψαρο, δεν υπάρχει! Αγαπημένο ψάρι που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές μέσα σε πεντανόστιμες ψαρόσουπες. Εκτός από το πως να το καθαρίσετε και να το φιλετάρετε, ο Αναστάσης της Φρέσκιας Παρέας, μοιράζεται μαζί μας μια συνταγή που σίγουρα θα λατρέψετε.

Συστατικά:

  • 1 συσκευασία «ΚΟΚΚΙΝΟΨΑΡΟ Α/Κ ΛΑΓΑΚΗΣ»
  • ½ φλ αφρώδη οίνο
  • 2 κ.σ. ζωικό βούτυρο
  • 1 φλ κουσκούς
  • 2 ποτήρια νερό
  • 1 κύβο κότας
  • 2 κ.σ. κράνμπερι
  • 3 σπαράγγια
  • 1 φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • αλάτι – πιπέρι – ελαιόλαδο
  • λάδι για τηγάνισμα
panoslag

Related posts

.,.m;.,m;m