Image module

BLUE SHARK

Για τους επιστήμονες της θάλασσας είμαι ο Galeorhinus Galeus. Για τους επιστήμονες του μεζέ και του καλού φαγητού, το όνομά μου είναι Γαλέος. Η σάρκα μου είναι γεμάτη και σφιχτή, μάλλον επειδή είμαι ένα καλογυμνασμένο ψάρι ή όπως συνηθίζεται να λέτε εσείς οι άνθρωποι, είμαι “φέτες”. Γι’ αυτό μάλλον συνήθως μαγειρεύομαι σε φέτες, χαρίζοντας ένα πλούσιο γευστικό αποτέλεσμα που λατρεύει κάθε ουρανίσκος. Το λεμόνι δείχνει να μου έχει ιδιαίτερη συμπάθεια, είτε μαγειρεύομαι στο τηγάνι, είτε στην κατσαρόλα, είτε στη σχάρα, αναδεικνύοντας τη νοστιμιά του κρέατός μου. Γενικότερα δε μου αρέσει να περιαυτολογώ, αλλά πρέπει να αναφέρω πως έχω πραγματικά ελάχιστα λιπαρά, ενώ παράλληλα προσφέρω τις γευστικότερες πρωτεΐνες της ζωής σας!

Series: Fresh Company // Discover the entire series by clicking here

Image module

INSTRUCTIONS ON THE CORRECT USAGE OF THE PRODUCT

  • Do not refreeze after thawing.
  • To thaw properly, leave in the fridge for a few hours.
  • Thawing in water or under hot running water is not recommended as quality and nutrient value are lessened.
  • In case quick thawing is necessary, place the product under cold running water.
  • May contain traces of Fish, Molluscs, Shellfish..
  • The product is to be consumed cooked.
  • Deep Freeze Product.

PRESERVATION INSTRUCTIONS

  • Keep refrigerated for 24 hours.
  • -12 °C for a month.
  • -18 °C till expiry date.
Image module

.,.m;.,m;m