Σφολιάτα με φιλέτο τσιπούρας και λαχανικά

Πολύ νόστιμο και βολικό ψάρι η τσιπούρα. Μπορείς να την κάνεις τηγανητή, στο φούρνο, πλακί, στη σχάρα, μιλφέιγ.. Μιλφέιγ; Ναι, με τη συνταγή του Αναστάση της φρέσκιας παρέας μπορείτε να μαγειρέψετε την τσιπούρα σας ακόμα και με σφολιάτα! Φυσικά χρησιμοποιεί τα φρεσκοκατεψυγμένα προϊόντα Λαγάκης.

Συστατικά:

  • 1 συσκευασία τσιπούρα φιλέτο «ΛΑΓΑΚΗΣ»
  • 1 συσκευασία σφολιάτα
  • 2 κόκκινες πιπεριές
  • 2 κίτρινες πιπεριές
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • 2 κολοκύθια
  • 1 μελιτζάνα
  • ½ σκελίδα σκόρδο
  • 3 κ.σ. βούτυρο (θερμοκρασία δωματίου)
  • Φρέσκο δεντρολίβανο
  • αλάτι – πιπέρι – ελαιόλαδο
panoslag

Related posts

.,.m;.,m;m