Περκοκεφτέδες με ντιπ γιαουρτιού

Η Κατερινά από την Φρέσκια Παρέα ετοιμάζει λαχταριστά κεφτεδάκια από Πέρκα, χρησιμοποιώντας τα φρεσκοκατεψυγμένα προϊόντα της Εταιρείας Λαγάκης. Τα συνοδεύει με δροσερή ντιπ από γιαούρτι. Καλέστε την παρέα σας, βάλτε μπύρες στο ψυγείο, ετοιμάστε τα κεφτεδάκια της Κατερίνας και… καλή σας απόλαυση!

Συστατικά:

  • 1 συσκευασία φιλέτο Πέρκα «ΛΑΓΑΚΗΣ»
  • 1 φλ κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο
  • 1 ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
  • 1 ποτήρι του νερού μπύρα
  • ½ φλ ταχίνι
  • ⅔ φλ καλαμποκάλευρο
  • 1 φλ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • χυμό από ένα λεμόνι
  • αλάτι – πιπέρι
  • λάδι για τηγάνισμα
panoslag

Related posts

.,.m;.,m;m