Γλαύκος μπουκίτσες με Μακεδονική σκορδαλιά

Σκορδαλιά και ψάρι! Από τους νοστιμότερους γευστικούς συνδυασμούς της Ελληνικής Κουζίνας. Πόσο μάλλον, όταν η σκορδαλιά είναι Μακεδονική και την τρώτε μαζί με τις μπουκίτσες γλαύκου του Αναστάση, από την Φρέσκια Παρέα. Η απόλαυση είναι εγγυημένη! Πάντα με τα φρεσκοκατεψυγμένα προϊόντα της Εταιρείας Λαγάκης.

Συστατικά:

  • 1 συσκευασία γλαύκος φέτα «ΛΑΓΑΚΗΣ»
  • 1 ποτήρι του νερού μπύρα
  • 1½ φλ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κγ μπέικιν πάουντερ
  • 1 κγ ζάχαρη
  • 1 αλάτι
  • 2 αβγά
  • 3 φέτες ψωμί (όχι ημέρας)
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 5 καρύδια
  • 3 κσ ξύδι
  • 1 φλ λάδι
  • αλάτι – πιπέρι – ελαιόλαδο
  • λάδι για τηγάνισμα
panoslag

Related posts

.,.m;.,m;m